Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Ingrediente
4
Cost estimat: 6.49Euros€ (1.62€/porție)
Preparare
Preparare40 min
Gătire1 oră
- Cartofii se curata, se taie in bucati si se amesteca cu jumatate din ulei , jumatate din patrunjel si o cantitate generoasa de sare si piper.
- Se unge o tava mare cu ulei, se pun cartofii intr-un singur strat.
- Se amesteca pulpele de pui cu uleiul ramas , patrunjel ,sare si piper,se amesteca , pentru a se acoperi bine. Se aranjeaza pulpele de pui peste cartofi.
- Se pune in cuptor si se coace timp de 30 minute, se scot bucatile de pui pe o farfurie, se amesteca cartofi si se intorc pulpele pe cealata parte.
- Se introduc in cuptor pentru inca 30 de minute.
Cand sunt gata, si cartofii si pulpele ar trebui sa aiba o culoare aurie.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 310Kcal
- Carbo: 22.9g
- Grăsimi: 9.6g
- Grăsimi sat.: 1.7g
- Proteine: 31.8g
- Fibre: 1.9g
- Zahăr: 2.6g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (236g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte gustosi!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
La cate grade ar trebui sa se coaca pulpele si cartofii pentru aceasta reteta?
anonymous
Comentariul tău:SUPER !
anonymous
Bun si delicios
anonymous
Super
anonymous
Am sa ancerc reteta
anonymous
Tare
anonymous
E buna incercam, azi si e simpla sper sa iasa asa cum este pe poza.
anonymous
Esta buenisima ... !!!!
Punctează această reţetă