Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Felul principal
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Pt decor:

Preparare

Preparare55 min
Gătire25 min
  • Intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine
    carnea, o asezam in tava de friptura, punem cartofii taiati felii langa carne, stropim cu un pahar de bere neagra.
  • CondimenDin cand in cand, umezim carnea cu lichidul din
    tava.
  • Inainte cu 5-10 minute de a opri focul, luam folia si mai lasam
    friptura sa se rumeneasca. Pt servire se aseaza pe farfurie, se orneaza
    cu verdeata si se stropeste cu cateva picaturi de otet balsamic.tam cu condimentele mentionate, punem uleiul de palmier,
    acoperim tava cu folie de staniol si dam la cuptorul preincalzit timp
    de aprox. 40 minute.
  • Se serveste cu salata de varza prospata.

Punctează această reţetă

burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Reteta ok ,

am gătit această rețetă
abuz