Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella

Antreuri
Foarte ușor
35 min

Imaginați-vă un croissant din aluat pufos și niște pâine aromată cu usturoi. Amestecați totul și obțineți... Savoury Cruffins! Aici, acestea sunt acoperite cu o doză generoasă de parmezan și mozzarella topită, pentru un rezultat care este ultra-crocant la exterior și moale în centru. Perfecte pentru un aperitiv diferit, care cu siguranță va fi pe placul tuturor invitaților! Încercați-le acum, o să vă placă ;)

Ingrediente

4

Materiale

  • ramekins
  • sucitor

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 1Se amestecă untul, cățelul de usturoi zdrobit, pătrunjelul și piperul.
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 2Se desface aluatul de croissant și se aplatizează cu ajutorul unui sucitor, dacă este necesar.
    Se întinde amestecul anterior pe întreaga suprafață a aluatului.
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 3Se taie în jumătate transversal și se rulează cele două bucăți în cârnați.
    Apoi se taie rulourile în jumătate pentru a obține patru.
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 4La final, se taie în două pe lungime.
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 5Înfășurați aluatul într-un ramekin uns și acoperiți cu aproximativ 1/2 lingură de parmezan și 1/2 lingură de mozzarella rasă.
    *Puteți ajusta aceste cantități în funcție de gustul dumneavoastră!
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 6Se procedează la fel cu celelalte 3 bucăți de aluat.
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 7Coaceți cruffins într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute.
    *Noi am setat cuptorul pe convecție, dar puteți folosi și convecția naturală.
  • Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella - Preparare etapa 8Întoarceți cu grijă și este gata! Vă așteaptă cruffins minunate, calde, reconfortante :-).

Punctează această reţetă

Observații

Se poate întinde aluatul dintr-o dată?

Puteți, de asemenea, să întindeți aluatul dintr-o dată, să-l tăiați în patru bucăți și apoi să tăiați cele patru bucăți pe lungime.

Pot pune brânza direct în aluat?

Da, puteți, dar dacă tăiați bucățile pe lungime, o parte din umplutură va scăpa și va fi mai greu de manipulat.

Pot folosi un condiment diferit?

Desigur, nu ezitați să adăugați ierburi și condimente la alegere și chiar alte brânzeturi!

Pot fi congelate cruffins?

Da, le puteți congela, înainte sau după gătire (dacă le congelați înainte de gătire, acestea vor avea nevoie de mai mult timp pentru a se găti, dacă le congelați după gătire, acestea vor trebui doar reîncălzite).

Cum ar trebui să păstrez cruffins?

Le puteți păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la 4 zile.

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: