Cruffins - combinația dintre un croissant și o brioșă, versiunea cu parmezan și mozzarella

votează acum
Antreuri
4 porții
Foarte ușor
35 min

Imaginați-vă un croissant din aluat pufos și niște pâine aromată cu usturoi. Amestecați totul și obțineți... Savoury Cruffins! Aici, acestea sunt acoperite cu o doză generoasă de parmezan și mozzarella topită, pentru un rezultat care este ultra-crocant la exterior și moale în centru. Perfecte pentru un aperitiv diferit, care cu siguranță va fi pe placul tuturor invitaților! Încercați-le acum, o să vă placă ;)


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min

Observații

Se poate întinde aluatul dintr-o dată?

Puteți, de asemenea, să întindeți aluatul dintr-o dată, să-l tăiați în patru bucăți și apoi să tăiați cele patru bucăți pe lungime.

Pot pune brânza direct în aluat?

Da, puteți, dar dacă tăiați bucățile pe lungime, o parte din umplutură va scăpa și va fi mai greu de manipulat.

Pot folosi un condiment diferit?

Desigur, nu ezitați să adăugați ierburi și condimente la alegere și chiar alte brânzeturi!

Pot fi congelate cruffins?

Da, le puteți congela, înainte sau după gătire (dacă le congelați înainte de gătire, acestea vor avea nevoie de mai mult timp pentru a se găti, dacă le congelați după gătire, acestea vor trebui doar reîncălzite).

Cum ar trebui să păstrez cruffins?

Le puteți păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la 4 zile.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+