Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Sos cremos de smantana si parmezan:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.
  • Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
  • Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios si rapid

am gătit această rețetă
abuz

Larisa

E f buna reteta. Merge si cu ciuperci, vinete, sparanghel, bucatele de broccoli.

abuz

mihaela

Stela...se vede ca nu ai habar de nimic .Deci,le tavalesti prin ou si apoi prin amestecul parmezan,pesmet,sare piper.Ce e asa complicat???

abuz

anonymous

Foarte bun!!

abuz

stela

"Le tavaliti prin ou si dupa"? Cum sa le tavalim prin dupa si ce e aia?

abuz