Ingrediente: un dovlecel potrivit de mare un ou 4-5 linguri faina 4-5 linguri pesmet branza putin sarata ( aprox. o jumatate de cana) sare, piper,vegeta marar...
Ingrediente: 200 gr. de paste 2 dovlecei mari curatati si spalati 2 cepe curatate si spalate 1 ardei gras curatat de seminte si spalat 3 rosii decojite 5-6...
Ingrediente: 300 g spaghetti 1 dovlecel 1 vanata 1 ardei gras rosu 3 catei de usturoi 3-4 linguri pasta de rosii ulei de masline foi de dafin cimbru busuioc...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare,...
Ingrediente: 2 morcovi taiati fasii subtiri pe lung 2 dovlecei taiati fasii pe lung (mai groase decat morcovii) un pumn de mazare un pumn de fasole verde (tot...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Este o mâncare u?oar? de var?. Dovleceii se pot t?ia oricum - felii, cuburi, rondele. Am preferat acum sa-i tai fâ?ii lungi, ca ni?te pamblici. Mai intâi am r?zuit coaja verde, altfel va r?mâne tare în mâncare. Am taiat a?a, fâ?ii, 3 dovlecei - nu îna