Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei

Ingrediente
5
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Dovlecelul si vanata ,se curata de coaja si se taie in cuburi mai mari. Vanata se poate lasa si cu coaja. Se calesc apoi in 2 linguri ulei pana cand se inmoaie.
- Saram si piperam. Separat ,calim intr-o lingura cu ulei, usturoiul taiat felii si ardeiul iute taiat rondele. Adaugam rosiile,decojite si tocate cuburi mici, o foaie de dafin,boia dulce.
- Calim 4-5 minute. Sosul obtinut, il turnam peste vinetele si dovleceii caliti mai devreme. Punem sare, vegeta, busuioc verde cimbru-dupa gust.
- Mai calim1-2 min. si oprim focul. Fierbem pastele in apa cu sare,8-10 minute Le scurgem si le clatim cu mai multe ape reci. Adaugam o lingura cu ulei de masline si putin busuioc si patrunjel verde si amestecam. Servim pastele ,cu sos cald cu vinete si dovlecei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
anonymous
Cand intr-o reteta apare vegeta nu mai am de ce sa citesc mai departe.
Punctează această reţetă