Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei

Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei
Felul principal
5 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

5

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Spaghetti alla puttanesca


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Dovlecelul si vanata ,se curata de coaja si se taie in cuburi mai mari. Vanata se poate lasa si cu coaja. Se calesc apoi in 2 linguri ulei pana cand se inmoaie.
  • Saram si piperam. Separat ,calim intr-o lingura cu ulei, usturoiul taiat felii si ardeiul iute taiat rondele. Adaugam rosiile,decojite si tocate cuburi mici, o foaie de dafin,boia dulce.
  • Calim 4-5 minute. Sosul obtinut, il turnam peste vinetele si dovleceii caliti mai devreme. Punem sare, vegeta, busuioc verde cimbru-dupa gust.
  • Mai calim1-2 min. si oprim focul. Fierbem pastele in apa cu sare,8-10 minute Le scurgem si le clatim cu mai multe ape reci. Adaugam o lingura cu ulei de masline si putin busuioc si patrunjel verde si amestecam. Servim pastele ,cu sos cald cu vinete si dovlecei.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

15/12/2016

Excelent!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/12/2016

Super

(0) (0) abuz
15/12/2016

Cand intr-o reteta apare vegeta nu mai am de ce sa citesc mai departe.

(0) (0) abuz



+