Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei

Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

5

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Dovlecelul si vanata ,se curata de coaja si se taie in cuburi mai mari. Vanata se poate lasa si cu coaja. Se calesc apoi in 2 linguri ulei pana cand se inmoaie.
  • Saram si piperam. Separat ,calim intr-o lingura cu ulei, usturoiul taiat felii si ardeiul iute taiat rondele. Adaugam rosiile,decojite si tocate cuburi mici, o foaie de dafin,boia dulce.
  • Calim 4-5 minute. Sosul obtinut, il turnam peste vinetele si dovleceii caliti mai devreme. Punem sare, vegeta, busuioc verde cimbru-dupa gust.
  • Mai calim1-2 min. si oprim focul. Fierbem pastele in apa cu sare,8-10 minute Le scurgem si le clatim cu mai multe ape reci. Adaugam o lingura cu ulei de masline si putin busuioc si patrunjel verde si amestecam. Servim pastele ,cu sos cald cu vinete si dovlecei.

Punctează această reţetă

PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Cand intr-o reteta apare vegeta nu mai am de ce sa citesc mai departe.

abuz