Ingrediente: Gătirea pastelor: 300 gr paste (tortiglioni) Gătirea vinetelor la cuptor: 1 vânătă (dimensiune medie) 2 linguri ulei de măsline sare piper Sos de...
Ingrediente: 250 g paste 1 ceapa 3-4 catei usturoi 2-3 vinete 150 g smantana 130 g cascaval ras 1 ou,patrunjel verde 200 g sos de rosii cu busuioc sare si piper
Ingrediente: 250 g paste, de tip penne rigate sau mezze maniche 600 g vinete 800 g rosii 250 g cascaval parmezan razuit 2 oua 1 ceapa frunze de busuioc oregano...
Ingrediente: 500 g penne o ceapa mare 5-6 linguri de ulei de masline extra-virgin un morcov 2-3 catei de usturoi 1 kg rosii,decojite si taiate cubulete 2...
Ingrediente: 300 g spaghetti 1 dovlecel 1 vanata 1 ardei gras rosu 3 catei de usturoi 3-4 linguri pasta de rosii ulei de masline foi de dafin cimbru busuioc...
Salata de vinete este cel mai iubit aperitiv pe perioada verii. Reteta e simpla, insa o abatere de la pasii de urmat poate transforma preparatul dintr-un deliciu culinar intr-o catastrofa, o mancare greu de digerat.
Ingrediente: 3 vinete coapte si decojite 0 cana de maioneza(un galbenus de ou, 1 lingurita mustar si ulei) 1 ceapa taiata fin sare 1 lingura zeama de lamaie...
Ingrediente: 1 cana de paste 1 vanata medie taiata bucati mari 1 ceapa rosie mare taiata bucati mari 1 ardei gras rosu taiat bucati mari 1 ardei gras galben...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Revista "Un mese in cucina - agosto" Ingrediente pentru 4 persoane: 350 g di paste scurte 2 vinete o ceapa rosie 200 g pasta de rosii 3 linguri de vin alb o ramurica busuioc 30 g brinza par