Paste orzo cu legume la cuptor

Ingrediente
4
Pentru dressing:
Rețete inrudite
-
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
-
Paste reci cu cremă de avocado, migdale și roșii cherry: vegetariene și foarte gustoase!
-
Paste cu ricotta și lămâie, o rețetă delicioasă
-
Paste cu varză roșie și nucă
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se incinge cuptorul la mare 220 grade Celsius. Se amesteca bine legumele cu uleiul, sarea si piperul. Se pun intr-un singur strat intr-o tava intinsa . Se baga in cuptorul incins pentru 40 minute.
- Cat timp legumele sunt la cuptor, se pune o oala cu apa la fiert (aprox 1,5 - 2 litri). Cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga pastele si se fierb 7-8 minute, pana cand sunt patrunse, dar sa isi pastreze forma.
- Se scurg si se amesteca cu legumele coapte si tot continutul tavii. Se toarna deasupra dressingul si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele.
- Se amesteca toate ingredientele pentru dressing bine cu telul.
- Ca garnitura, se poate adauga branza feta taiata cubulete (aprox 100 gr), ceapa verde, busuioc sau menta tocate, seminte de pin coapte .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!