Spaghetti cu carnaciori si sos de rosii
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Spaghetti alla puttanesca
-
Spaghetti alla carbonara, rețeta cremoasă explicată pas cu pas
-
Spaghetti alla fuoco di bacco: paste cu vin roșu
-
Sos de roșii super ușor: rețeta anti-risipa pentru roșiile tale deteriorate
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Fierbem spaghetele apoi le clatim cu apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele si le lasam la scurs.
- Ceapa tocata marunt o calim in ulei de masline,impreuna cu usturoiul pisat.Adaugam si carnaciorii taiati feliute.
- Dupa ce s-au calit impreuna vreo 3 minute,adaugam rosiile din conserva taiate marunt,impreuna cu sosul lor si lingura cu pasta de tomate.Potrivim de sare si piper.
- Adaugam si bucuiocul si gata sosul. Amestecam spaghetele cu sosul si servim.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: