Spaghetti cu fructe de mare (2 persoane)

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Spaghetti alla puttanesca
-
Spaghetti alla carbonara, rețeta cremoasă explicată pas cu pas
-
Spaghetti alla fuoco di bacco: paste cu vin roșu
-
Tartă cu fructe roșii și crumble expres
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se pun spaghetti la fiert in multa apa cu sare si se lasa la fiert atat cat scrie pe ambalaj .
- Se pune in tigaie o lingura de ulei, un catel de usturoi pisat, se adauga fructele de mare taiate in bucati mici si se lasa la fiert la foc mic pentru cateva minute.
- Se adauga rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si busuiocul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.
- Se adauga apoi pastele si se mai lasa 2-3 minute pana se amesteca aromele si se absoarbe sosul in paste.
- Se recomanda un vin alb, demisec, la temperatura camerei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!