Curatam calamarii de pielita, altfel riscam sa o gasim printre dinti, cam asa. Punem uleiul in tigaia de prajit, adaugam ceapa taiata marunt, catelul de usturoi taiat si el feliute subtiri .
Dupa ce s-a "aurit" un pic ceapa, adaugam jumatate pahar cu suc de rosii, calamarii si patrunjelul.
Lasam circa 4 minute la foc mare , nu mai mult pentru ca, calamarii se intaresc si invirtim mereu sa nu se lipeasca.
Adaugam sare si piper dupa gust, adaugam si vinul, mai lasam un pic si inchidem aragazul.
Intre timp fierbem spaghettile "al dente", scurgem apa si le condimentam cu suculetul cu calamari.
Comentarii:
Excellent de bune. Eu si baiatul meu am lins farfuria! Multumesc!
Super....am gatit , sunt f bune !
Este buna reteta
Buna
Excelent !!!!!!!!
Buna
Foarte bune!!!!!!