Chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Dovleceii se spala si se dau pe razatoarea mare.Se storc bine in palma apoi se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjelul tocat si celelalte ingrediente.
  • Faina se pune cat sa iasa un aluat moale.Se omogenizeaza.Se incinge uleiul in tigaie si cu ajutorul unei lingure,luam compozitie si punem la prajit.
  • Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti apoi se scot pe un servetel ca sa se mai absoarba uleiul.
  • 3-4 catei usturoidelikat1 lingura ulei de masline200g smantana.Se piseaza usturoiul,se amesteca cu delikat si ulei apoi se adauga smantana.Se amesteca bine.
MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte bune si usor de preparat !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioase :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

ACUM FAC SI EU SPER CA VA FI MINUNATE MULTUMESC!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bune. multumesc

abuz

anonymous

Yamy merita incercat

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Ff buna

abuz

anonymous

Super bune

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Minunata

abuz
  • pagina 1 / 2