Chiftelute din dovlecel

O reteta simpla si delicioasa
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se curate dovleceii de coaja, se scot samburii si se dau prin razatoare. Peste dovlecelul razuit se adauga trei lingurite sare si se lasa 15 min.
- Se stoarce dovlecelul din apa care a lasat-o si se pun intr-un vas si se adauga ouale, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, boia, sare, piper, patrunjel iar la final pesmetul pentru a face continutul mai pufos.
- Din mixul obtinut se modeleaza chiftelutele si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.Se lasa pana se rumesc.
- Se pot servi cu cartofi natur.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
V
varady_c2018
Ok
am gătit această rețetă
anonymous
Se mai pot amesteca fie cu granule de soia, sau cu ciuperci
am gătit această rețetă
anonymous
FFF gustos!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buonisime.
am gătit această rețetă
anonymous
Praf
am gătit această rețetă
anonymous
O reteta simpla si delicioasa.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune !!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super bune|
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place mult de tot
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă