Chiftelute de dovlecel cu branza

Antreuri
6 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Se curata dovlecei si se dau pe razatoare pe ochiul mare, se sareaza putin si se lasa1/2 de ora, se stoarce de zeama ce o lasat, condimentam, adaugam 1 lingurita de boia de ardei apoi usturoiul tocat si ceapa tocata marunt. Adaugam branza si patrunjelul tocat marunt, apoi oul batut, amestecam bine, compozitia va fi putin moale de acea adaugati 1-2 lg de faina si amestecam bine. Se incinge ulei intr-o tigaie, luati cu o lg din compozitie si prajiti , se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarbe uleiul, se servesc calde cat ci reci, alaturi de garnitura pe care o doriti! Pofta buna!
zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

Buneeeeee

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Familiei mele au apreciat noua rețetă

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu am pus marar si am scos ceapa , sint super bune si mare grija la sare pt. ca depinde de fiecare ce brinza pune daca e sarata sau nu.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelente ....dar, eu le pun in cuptor si nu le prajesc in ulei.
foc linga ele sos Satiky ...Super , Super bune.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place dovlecelul, imi place branza iar aceste chiftelute sunt delicioase

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bune si pentru acest sezon merge de minune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Daca citea Vadim Tudor reteta, era vai de tine!

abuz
  • pagina 1 / 5