Se curata dovlecei si se dau pe razatoare pe ochiul mare, se sareaza putin si se lasa1/2 de ora, se stoarce de zeama ce o lasat, condimentam, adaugam 1 lingurita de boia de ardei apoi usturoiul tocat si ceapa tocata marunt. Adaugam branza si patrunjelul tocat marunt, apoi oul batut, amestecam bine, compozitia va fi putin moale de acea adaugati 1-2 lg de faina si amestecam bine. Se incinge ulei intr-o tigaie, luati cu o lg din compozitie si prajiti , se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarbe uleiul, se servesc calde cat ci reci, alaturi de garnitura pe care o doriti! Pofta buna!
Comentarii (49):
Buneeeeee
Foarte buna
Familiei mele au apreciat noua rețetă
Eu am pus marar si am scos ceapa , sint super bune si mare grija la sare pt. ca depinde de fiecare ce brinza pune daca e sarata sau nu.
Excelente ....dar, eu le pun in cuptor si nu le prajesc in ulei.
foc linga ele sos Satiky ...Super , Super bune.
Bun
Imi place dovlecelul, imi place branza iar aceste chiftelute sunt delicioase
Bune si pentru acest sezon merge de minune
Minunata
Daca citea Vadim Tudor reteta, era vai de tine!