Petitchef

Briosa Kringle estonian

De mult vroiam sa fac aceasta briosa tresata foarte la moda.

Desert
6 porții
30 min
25 min
Ușor

Ingrediente

6

Garnitură:

Preparare

  • Etapa 1 - Briosa Kringle estonian
    Se dizolvă drojdia în puțin lapte caldut cu zahărul.
    Se amestecă bine și se lasă sa creasca aproximativ 5 minute.
    Intr-un bol se toarnă făină, sarea și untul tăiat bucățele.
    Se amestecă bine până când untul este complet încorporat.
    Se adauga drojdia, oul si treptat laptele caldut.
    La sfârșit se adaugă uleiul.
  • Etapa 2 - Briosa Kringle estonian
    Frământați bine pana cand aluatul devine elastic si neted (la robot timp de aproximativ 8 minute).
    Se acopera si se lasa aluatul să crească într-un loc cald aproximativ 2-3 ore.
    Dupa ce a crescut, se framanta din nou si se degazează aluatul.
  • Etapa 3 - Briosa Kringle estonian
    Se incalzeste cuptorul la 180 °.
    Intindem aluatul într-o foie dreptunghiulara.
    Ungem cu crema de ciocolata si presaram chips-uri de ciocolata alba.
    Rulam aluatul.
    Se taie sulul de aluat în lungime. Nu-l taiati complet, lasati capatul nataiat.
    Impletiti cele doua lungimi de aluat si uniti capetele formand un cerc.
  • Etapa 4 - Briosa Kringle estonian
    Se pune briosa pe o tava acoperita cu foaie de copt. Lasati sa creasca din nou inca 1 ora .
    Dati la cuptor si coaceti timp de 20 la 25 de minute.
  • Etapa 5 - Briosa Kringle estonian
    Se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.
    Este delicioasa .....

Rețete inrudite

YouTube

Briosa chinois


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briosa chinois
Briosa chinois
10 porții
3 h 40 m
Dificil
5 / 5
Rețetă Briosa pufoasa
Briosa pufoasa
8 porții
9 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Briosa leopard
Briosa leopard
6 porții
4 h 10 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Briosa impletita in 8
Briosa impletita in 8
16 porții
14 h 50 m
Ușor
Rețetă Briosa vendéennes
Briosa vendéennes
16 porții
14 h 55 m
Ușor
Rețetă Cheesecake cu briosa
Cheesecake cu briosa
8 porții
9 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează