Paine cu usturoi si patrunjel
Va prezentam reteta noastra de baza pentru paine cu usturoi. Foarte practic cand cautati sa gatiti ce a mai ramas prin frigiderul vostru, nu-i asa? Si...gust si aroma absolut irezistibile!
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
Incepeti prin a taia bagheta in felii, de-a lungul acesteia, dar fara sa le taiati complet.
Tocati patrunjelul marunt.
Curatati usturoiul apoi taiati-l in bucati mici sau folositi o presa de usturoi, daca aveti.
Topiti untul. Adaugati patrunjelul, apoi usturoiul, apoi sarea si amestecati.
Așezati bagheta pe o folie de aluminiu.
Cu ajutorul unei pensule, intindeti amestecul intre feliile de paine.
Aoi, ungeti si partea de sus a baghetei.Infasurati bagheta in folie de aluminiu.
Introduceti la cuptor pentru 25 de minute la 200° C.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!