Paine cu usturoi si patrunjel

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
35 min

Va prezentam reteta noastra de baza pentru paine cu usturoi. Foarte practic cand cautati sa gatiti ce a mai ramas prin frigiderul vostru, nu-i asa? Si...gust si aroma absolut irezistibile!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Paine cu usturoi si patrunjel - Preparare etapa 1Incepeti prin a taia bagheta in felii, de-a lungul acesteia, dar fara sa le taiati complet.
  • Paine cu usturoi si patrunjel - Preparare etapa 2Tocati patrunjelul marunt.
  • Paine cu usturoi si patrunjel - Preparare etapa 3Curatati usturoiul apoi taiati-l in bucati mici sau folositi o presa de usturoi, daca aveti.
  • Paine cu usturoi si patrunjel - Preparare etapa 4Topiti untul. Adaugati patrunjelul, apoi usturoiul, apoi sarea si amestecati.
  • Paine cu usturoi si patrunjel - Preparare etapa 5Așezati bagheta pe o folie de aluminiu.
    Cu ajutorul unei pensule, intindeti amestecul intre feliile de paine.
    Aoi, ungeti si partea de sus a baghetei.
  • Paine cu usturoi si patrunjel - Preparare etapa 6Infasurati bagheta in folie de aluminiu.
    Introduceti la cuptor pentru 25 de minute la 200° C.
    Gata!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: