Home
Rețete
Antreuri
Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
Va prezentam reteta noastra de baza pentru paine cu usturoi. Foarte practic cand cautati sa gatiti ce a mai ramas prin frigiderul vostru, nu-i asa? Si...gust si aroma absolut irezistibile!
Preparare
Incepeti prin a taia bagheta in felii, de-a lungul acesteia, dar fara sa le taiati complet.
Tocati patrunjelul marunt.
Curatati usturoiul apoi taiati-l in bucati mici sau folositi o presa de usturoi, daca aveti.
Topiti untul. Adaugati patrunjelul, apoi usturoiul, apoi sarea si amestecati.
Așezati bagheta pe o folie de aluminiu. Cu ajutorul unei pensule, intindeti amestecul intre feliile de paine. Aoi, ungeti si partea de sus a baghetei.
Infasurati bagheta in folie de aluminiu. Introduceti la cuptor pentru 25 de minute la 200° C. Gata!
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete