Pâinea cu usturoi este o rețetă ultra-simplă care este întotdeauna un succes! Cu doar câteva ingrediente de bază, puteți face niște rulouri de pâine super originale, perfecte pentru un aperitiv festiv. Fiecare bucată se desface ușor pentru o mușcătură crocantă aromată cu usturoi și pătrunjel.
Pot folosi un alt tip de pâine? Da, puteți înlocui pâinea feliată cu pâine de casă, pâine integrală sau chiar felii de baghetă, astfel încât să obțineți o pâine cu usturoi mai clasică!
Cum pot înlocui usturoiul proaspăt? Dacă nu aveți usturoi proaspăt, puteți folosi usturoi pudră fără nicio problemă.
Se poate adăuga brânză la această rețetă? Categoric! Puteți presăra parmezan ras sau puteți adăuga mozzarella înainte de a o introduce în cuptor pentru o pâine cu usturoi și mai delicioasă.
Ce alte plante aromatice pot folosi în loc de pătrunjel? Dacă nu aveți pătrunjel, puteți folosi busuioc, arpagic sau oregano uscat.
Cât timp pot păstra vedeta de pâine cu usturoi? Cel mai bine este să o consumați imediat pentru a rămâne crocantă. Cu toate acestea, o puteți păstra timp de câteva ore la temperatura camerei și o puteți reîncălzi în cuptor la o temperatură scăzută înainte de servire.