Ingrediente: 1 vânătă (dimensiune medie) 2 linguri suc de lămâie (de la 1/2 lămâie) 1 cățel de usturoi (mic) 1 lingură de tahini (piure de susan) 1 lingură ulei...
Ingrediente: 1 foietaj dreptunghiular 160 gr cremă de brânză 30 gr parmezan 1 ou 20 gr de unt 1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit) 1 mână...
Ingrediente: 350 gr de legume (aici morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de soia (sau smântână proaspătă) 1 lingură amidon de porumb 2...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 150 gr cod desărat, fără oase 1 cățel de usturoi 1 ou 5 gr praf de copt 60 gr de făină 75 ml lapte ¼ ceapă sare (opțional) pătrunjel proaspăt: doar...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: Pentru 4 toast de cartof dulce : 1 cartof dulce mic (sau jumate dintr-unul mare) 1 lingura ulei de masline Pentru varianta cu avocado: 1/2 avocado...
Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 2 rulouri de aluat de pizza 200 gr de mini mozzarella (sau mozzarella taiata) 150 gr de unt 2 catei de usturoi 1 lingura de patrunjel proaspat,...
Ingrediente: carne de miel morcov patrunjel telina ardei galben si rosu cartof ceapa rosie sare frunze de leustean galbenus de ou smantana zeama de lamaie sau...
Ingrediente: cartofi 1,5 kg carne tocata (porc + vita) 750 g ceapa 2 buc rosii in bulion o cutie patrunjel verde piper sare oua 2 buc ulei Sos alb unt 50 g...
Ingrediente: Aluatul: 200 g faina 100 g margarina 1 ou putina sare si piper apa cat cuprinde(cam 50ml)- 200 g salam uscat picant 1 ardei capia rosu 80 g...
Ingrediente: 30 g piept de pui fiert 1 le gatura Frunze patrunjel Un fir de praz 3 fire ceapa verde 1 ardei kapia 500g ciuperci 4 oua 50g ulei Sare piper