Da, putem spune clar că această rețetă este REȚETA pe care toată lumea o va iubi ca aperitiv. Aluatul foietaj se răsucește ușor datorită adaosului de cremă de brânză, ușor asezonat cu pătrunjel. Pe scurt, o minunăție super rapid de făcut pe care te invităm să o încerci pentru următorul tău aperitiv!
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Desfaceți aluatul foietaj și întindeți crema de brânză pe toată suprafața aluatului. Presărați parmezan deasupra (păstrați puțin pentru mai târziu ↓).
Îndoiți aluatul în jumătate și tăiați fâșii de cel puțin 2 cm grosime.
Răsuciți fâșiile și așezați-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt (practic: puteți reutiliza hârtia de la aluat!).
Ungeți deasupra cu o pensulă, oul bătut. Presarați cu parmezan.
Coaceți 20 de minute la 180°C.
Topiți untul și adăugați praful de usturoi (sau usturoi proaspăt) și pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecați bine.