Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Da, putem spune clar că această rețetă este REȚETA pe care toată lumea o va iubi ca aperitiv. Aluatul foietaj se răsucește ușor datorită adaosului de cremă de brânză, ușor asezonat cu pătrunjel. Pe scurt, o minunăție super rapid de făcut pe care te invităm să o încerci pentru următorul tău aperitiv!
Ingrediente
4
Materiale
- pensulă
Preparare
Preparare5 min
Gătire20 min
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Desfaceți aluatul foietaj și întindeți crema de brânză pe toată suprafața aluatului. Presărați parmezan deasupra (păstrați puțin pentru mai târziu ↓).Îndoiți aluatul în jumătate și tăiați fâșii de cel puțin 2 cm grosime.
Răsuciți fâșiile și așezați-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt (practic: puteți reutiliza hârtia de la aluat!).
Ungeți deasupra cu o pensulă, oul bătut. Presarați cu parmezan.
Coaceți 20 de minute la 180°C.
Topiți untul și adăugați praful de usturoi (sau usturoi proaspăt) și pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecați bine.
Ungeți baghetele cu amestecul anterior.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!