Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval

Aperitiv
Foarte ușor
25 min

Da, putem spune clar că această rețetă este REȚETA pe care toată lumea o va iubi ca aperitiv. Aluatul foietaj se răsucește ușor datorită adaosului de cremă de brânză, ușor asezonat cu pătrunjel. Pe scurt, o minunăție super rapid de făcut pe care te invităm să o încerci pentru următorul tău aperitiv!

Ingrediente

4

Materiale

  • pensulă

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 1Preîncălziți cuptorul la 180°C.
    Desfaceți aluatul foietaj și întindeți crema de brânză pe toată suprafața aluatului. Presărați parmezan deasupra (păstrați puțin pentru mai târziu ↓).
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 2Îndoiți aluatul în jumătate și tăiați fâșii de cel puțin 2 cm grosime.
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 3Răsuciți fâșiile și așezați-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt (practic: puteți reutiliza hârtia de la aluat!).
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 4Ungeți deasupra cu o pensulă, oul bătut. Presarați cu parmezan.
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 5Coaceți 20 de minute la 180°C.
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 6Topiți untul și adăugați praful de usturoi (sau usturoi proaspăt) și pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecați bine.
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 7Ungeți baghetele cu amestecul anterior.
  • Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - Preparare etapa 8Gata!

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: