Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval

Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se intainde aluatul si se imparte in 6-8 patrate sau in cercuri. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj. Se ung in centru cu mutar, se presara cascaval ras. Se adauga resturi de carnati sau cremvursti ramasi prin frigider.
  • Deasupra putina pasta de tomate, masline fara samburi tocate mare, si deasupra rosiile feliate cam de 8-10 mm. Se condimenteaza, se presara cimbru si rozmarin, uscat sau proaspat, de care aveti.
  • Se stropesc cu ulei de masline, oet balsamic (optional), iar pe margini se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Lear

E foarte buna cu aluat foietaj. A nu se confunda acesta cu aluatul fraged mentionat ca ingredient!
Pentru "bucatarie" - o nota mai mare, pentru "gramatica" - o nota mai mica!

am gătit această rețetă
abuz

geta

Forte bun si bine explicatgeta

abuz

anonymous

Arata bine,gustoase

abuz

anonymous

Foarte bunaaaa!

abuz

anonymous

Merita incercata, pare apetisanta

abuz

anonymous

"oet balsamic" "se ung in centru cu mutar" Oare ce gust or avea literele mancate? La ingrediente nu ai cascaval, iar la preparare nu ai parmezan, pardon... "parmeSan"! Te-ai cam facut de CACAO!

abuz

anonymous

Interesant pt. un mic dejun sau o cină rapidă.

abuz

edithke

Excelent

abuz

anonymous

Superbe

abuz

anonymous

Arata bine ca aperitiv usor. Cu bere !

abuz
  • pagina 1 / 2