Se intainde aluatul si se imparte in 6-8 patrate sau in cercuri. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj. Se ung in centru cu mutar, se presara cascaval ras. Se adauga resturi de carnati sau cremvursti ramasi prin frigider.
Deasupra putina pasta de tomate, masline fara samburi tocate mare, si deasupra rosiile feliate cam de 8-10 mm. Se condimenteaza, se presara cimbru si rozmarin, uscat sau proaspat, de care aveti.
Se stropesc cu ulei de masline, oet balsamic (optional), iar pe margini se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja.
E foarte buna cu aluat foietaj. A nu se confunda acesta cu aluatul fraged mentionat ca ingredient! Pentru "bucatarie" - o nota mai mare, pentru "gramatica" - o nota mai mica!
"oet balsamic" "se ung in centru cu mutar" Oare ce gust or avea literele mancate? La ingrediente nu ai cascaval, iar la preparare nu ai parmezan, pardon... "parmeSan"! Te-ai cam facut de CACAO!
Comentarii (13):
E foarte buna cu aluat foietaj. A nu se confunda acesta cu aluatul fraged mentionat ca ingredient!
Pentru "bucatarie" - o nota mai mare, pentru "gramatica" - o nota mai mica!
Forte bun si bine explicatgeta
Arata bine,gustoase
Foarte bunaaaa!
Merita incercata, pare apetisanta
"oet balsamic" "se ung in centru cu mutar" Oare ce gust or avea literele mancate? La ingrediente nu ai cascaval, iar la preparare nu ai parmezan, pardon... "parmeSan"! Te-ai cam facut de CACAO!
Interesant pt. un mic dejun sau o cină rapidă.
Excelent
Superbe
Arata bine ca aperitiv usor. Cu bere !