Petitchef

Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval

Aperitiv
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se intainde aluatul si se imparte in 6-8 patrate sau in cercuri. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj. Se ung in centru cu mutar, se presara cascaval ras. Se adauga resturi de carnati sau cremvursti ramasi prin frigider.
  • Deasupra putina pasta de tomate, masline fara samburi tocate mare, si deasupra rosiile feliate cam de 8-10 mm. Se condimenteaza, se presara cimbru si rozmarin, uscat sau proaspat, de care aveti.
  • Se stropesc cu ulei de masline, oet balsamic (optional), iar pe margini se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja.


Poze

Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval - poza 2
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval - poza 3

Întrebări:




Comentarii (13):

Lear, 20/04/2018

E foarte buna cu aluat foietaj. A nu se confunda acesta cu aluatul fraged mentionat ca ingredient!
Pentru "bucatarie" - o nota mai mare, pentru "gramatica" - o nota mai mica!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
geta, 09/09/2018

Forte bun si bine explicatgeta

(0) (0) Abuz
15/07/2015

Arata bine,gustoase

(0) (0) Abuz
15/07/2015

Foarte bunaaaa!

(0) (0) Abuz
14/07/2015

Merita incercata, pare apetisanta

(0) (0) Abuz
14/07/2015

"oet balsamic" "se ung in centru cu mutar" Oare ce gust or avea literele mancate? La ingrediente nu ai cascaval, iar la preparare nu ai parmezan, pardon... "parmeSan"! Te-ai cam facut de CACAO!

(1) (1) Abuz
14/07/2015

Interesant pt. un mic dejun sau o cină rapidă.

(0) (0) Abuz
edithke, 14/07/2015

Excelent

(0) (0) Abuz
14/07/2015

Superbe

(0) (0) Abuz
14/07/2015

Arata bine ca aperitiv usor. Cu bere !

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mini pizza cu foietaj
Mini pizza cu foietaj
15 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează