Saleuri de foietaj cu cascaval

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
2 ore

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
10/07/2015

Foqtre bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/05/2017

Deliciu

(0) (0) abuz
05/07/2015

Pentru idiot(a) patentat(a). Daca esti asa de cretin(a) stai acasa si taci.. Pentru ca tot ai dorit sa se precizeze am sa iti dau eu reteta: cascavalul se "pune" ca asa vrei exact intre picioare, se tine la cald pt. 1 min., dupa care se tot framamnta si se suge pana miroase a usturoi, sxau ... dupa caz, a peste. Satisfacut(a0 ? Sper ca da, mai ales ca ai toate detaliile. Apropo's am uitat se suge cu buzele nu cu urechile si se miroase cu nasul nu cu limba. Informatie mai concreta nu cred ca pot sa iti mai furnizez. Restul ramane la ... imaginatia ta.

(0) (0) abuz
10/05/2015

Excelente saleurile, am pus si afine rosii deshidratate

(0) (0) abuz
29/12/2013

Super

(0) (0) abuz
28/11/2013

Incerc maine, dar suna bine de tot:-)

(0) (0) abuz
04/11/2013

Excelenta reteta o voi incerca chear azi

(0) (0) abuz
08/07/2013

Peste care parte se pune cascavalul? ca nu se specifica ...

(0) (0) abuz
08/06/2013

Minunat

(0) (0) abuz
08/02/2013

Ce bine arata

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+