Foietaj cu cascaval si bacon
O reteta foarte usoara si perfecta pentru atunci cand avem pofta de ceva sarat. Eu am facut cateva cu bacon si cascaval ras si altele doar cu cascaval. ( am incercat si unul cu salam dar mie personal nu mi-a placut asa ca nu vi-l recomand )
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
-
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
-
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
-
Mumii din foietaj
Preparare
Preparare5 min
Gătire10 min
Desfaceti aluatul foietaj si il taiati in patrate de marimea dorita. Nu il intindeti mai mult cu facaletul.
Asezati 1 feliuta de cascaval apoi puneti cascavalul ras deasupra ei.
Pentru cele cu bacon, asezati bucatelele de bacon apoi cascavalul ras deasupra.Amestecati galbenusul cu laptele
Ungeti colturile patratelelor cu ou, le inchideti si le asezati in tava tapetata cu hartie de copt.Cand toate sunt gata le undeti deasupra cu galbenusul, presarati susan (sau ce doriti ) si le dati la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 10 minute.
Reduceti temperatura la 160°C si le mai lasati 5 minute.
Le puteti servi imediat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

C
29/10/2013
Bune, poate salamul de Sibiu sau crud nu se potriveste. Foietaj uscat, salam super uscat. Ceva putin mai pastos sau chiar simple, nu ar fi mai bun???