Foietaj cu cascaval si bacon

Antreuri
Foarte ușor
15 min

O reteta foarte usoara si perfecta pentru atunci cand avem pofta de ceva sarat. Eu am facut cateva cu bacon si cascaval ras si altele doar cu cascaval. ( am incercat si unul cu salam dar mie personal nu mi-a placut asa ca nu vi-l recomand )

Ingrediente

4

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Foietaj cu cascaval si bacon - Preparare etapa 1Desfaceti aluatul foietaj si il taiati in patrate de marimea dorita. Nu il intindeti mai mult cu facaletul.
    Asezati 1 feliuta de cascaval apoi puneti cascavalul ras deasupra ei.
    Pentru cele cu bacon, asezati bucatelele de bacon apoi cascavalul ras deasupra.
  • Foietaj cu cascaval si bacon - Preparare etapa 2Amestecati galbenusul cu laptele
    Ungeti colturile patratelelor cu ou, le inchideti si le asezati in tava tapetata cu hartie de copt.
  • Foietaj cu cascaval si bacon - Preparare etapa 3Cand toate sunt gata le undeti deasupra cu galbenusul, presarati susan (sau ce doriti ) si le dati la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 10 minute.
    Reduceti temperatura la 160°C si le mai lasati 5 minute.

    Le puteti servi imediat.

Punctează această reţetă

MelianMelian

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Arata bine si cred ca sunt delicioase...

abuz

anonymous

Super bun. le place la nebunie copiilor mei

abuz

anonymous

F.bune pt. musafiri

abuz

anonymous

Super bune

abuz
rosala ceci

rosala ceci

Excelent

abuz

anonymous

Merge si cu chimen pe deasupra

abuz

cris_nedelcovici

Bun! sunca in loc de salam !!!

abuz

anonymous

Super gostos

abuz

anonymous

Bune, poate salamul de Sibiu sau crud nu se potriveste. Foietaj uscat, salam super uscat. Ceva putin mai pastos sau chiar simple, nu ar fi mai bun???

abuz

anonymous

Bun, bun!!! usor si rapid

abuz
  • pagina 1 / 2