Foietaj aperitiv
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- N-a canditati exacte pentru ca nu a cantarit nimic, insa asta nu e un impediment. Sunt de parere ca in anumite ocazii trebuie sa ai incredere in instincte si sa dai frau liber imaginatiei, mai ales cand este vorba doar de o alaturare de ingrediente ce nu necesita un tratament special sau respectarea unor canditati.
- De asemenea, se poate jongla cu umplutura in sensul ca poti pune ce ai tu in frigiderul tau, nu te lua dupa frigiderul meu.
- Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, insa numai pana cand se poate lucra cu el. Daca se lasa prea mult, devine greu de manevrat, lipicios si se rupe repede. In nici un caz nu decongela aluatul in cuptorul cu microunde! Mai bine scoate-l din congelator seara si lasa-l in frigider pana a doua zi.
- Intinde foaia de aluat cu grija si unge-o cu bulion imbunatatit pe toata suprafata, insa cu zgarcenie. Pe jumatate din suprafata aseaza in straturi felii de salam, felii de ardei gras, praz, cascaval ras.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicios!
anonymous
Ma intereseaza si doresc sa fac reteta1
anonymous
Buna.buna.buna
anonymous
Bun,foarte bun!Felicitari !!
anonymous
Super
anonymous
Super
anonymous
Foarte buuuuunnnnnnnaaaaaaaaa:)
Punctează această reţetă