Briose aperitiv din foietaj

Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Ungem tava de briose cu putin unt.
  • Taiem foietajul in forme patrate de dimensiunile 10x10cm. Folositi un cutit cu lama zimtata daca aveti.
  • Fiecare bucata de foietaj se aseaza in forma de briose si se umple cu amestecul rezultat din ouale batute, smantana, cascavalul, sunca, salamul, ardeiul si frunzele de patrunjel tocat.
  • Se dau briosele aperitiv la cuptorul incins la 180*C pentru 20-25 minute sau pana cand se rumenesc.
  • Sunt foarte bune calde, gata scoase din cuptor, dar si reci.
Can't boil an eggCan't boil an egg

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/10/2013

SUPER!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/02/2013

Super! Am sa le incerc si eu ;)
Felicitari!!!

(0) (0) abuz
08/11/2012

Faine mai sunt.....

(0) (0) abuz