Briosele sarate se pregatesc foarte usor si eu le iubesc pentru ca ma scot din multe incurcaturi. Sunt perfecte pentru pachetelul cu mancare pentru scoala sau pentru servici, arata minunat pe o masa cu aperitive, sunt usor de pregatit pentru cina sau mic-dejun...
Incepem procesul de “fabricatie” amestecand laptele cu ouale batute si cu uleiul.
Faina se cerne, se amesteca cu praful de copt si apoi se pune peste amestecul de oua cu lapte si ulei si se amesteca bine. Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoare si apoi se storc de zeama in exces pe care o lasa.
Adaugam dovleceii rasi in amestecul obtinut mai sus si adaugam si cascavalul ras pe razatoarea mare, mararul spalat si tocat marunt. Acum este momemtul sa adaugati sare daca credeti ca este necesar
Acum repartizam compozitia in formele pentru briose care se dau la cuptor pentru 20-25 minute la 180 grade. Pentru siguranta urmariti-le si faceti-le testul scobitorii. Pofta buna!
Comentarii:
Perfecta!!
Uau,uau