Briose aperitiv cu crema de branza
Ingrediente
6
Briose:
Crema de branza:
Rețete inrudite
-
Briose butchy - briose fara unt
-
Briose cu dovlecel si branza de capra
-
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
-
Brioșe moi și picante cu chorizo
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Intr-un castron, se amesteca faina si praful de copt. In alt castron se bat ouale cateva minute pana isi mareste volumul si devine o pasta.
- Se adauga apoi unul topit. Se alterneaza apoi faina cu laptele pana se termina si devine o crema destul de fluida. Se adauga si morcovul ras si stors.
- Se adauga sare optional, apoi se toarna în cupele de muffins (briosa), fara sa le umpleti, ca vor creste la cuptor.
- Se dau la cuptor pentru circa 30 minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul, iese curata.
- Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute înainte de a scoate din forme.
- Din crema de branza, smantana, sare, piper alb si mararul tocat intr-um moja, se face o crema consistenta. Cu un poche de patiserie se orneaza briosele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: