Briose aperitiv cu crema de branza

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Briose:

Crema de branza:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Intr-un castron, se amesteca faina si praful de copt. In alt castron se bat ouale cateva minute pana isi mareste volumul si devine o pasta.
  • Se adauga apoi unul topit. Se alterneaza apoi faina cu laptele pana se termina si devine o crema destul de fluida. Se adauga si morcovul ras si stors.
  • Se adauga sare optional, apoi se toarna în cupele de muffins (briosa), fara sa le umpleti, ca vor creste la cuptor.
  • Se dau la cuptor pentru circa 30 minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul, iese curata.
  • Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute înainte de a scoate din forme.
  • Din crema de branza, smantana, sare, piper alb si mararul tocat intr-um moja, se face o crema consistenta. Cu un poche de patiserie se orneaza briosele.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/12/2013

Hmm, ce gustoasa e ! Si arata bineee !

(0) (0) abuz
15/02/2012

Sint convinsa ca sunt bune si foarte aspectoase,asa ca o sa probam si de ce nu poate mai aducem si imbunatatiri.Asta cred ca e ideia de baza.Tuturora va doresc succes si POFTA BUNA SILVIA

(0) (0) abuz