Intr-un castron, se amesteca faina si praful de copt. In alt castron se bat ouale cateva minute pana isi mareste volumul si devine o pasta.
Se adauga apoi unul topit. Se alterneaza apoi faina cu laptele pana se termina si devine o crema destul de fluida. Se adauga si morcovul ras si stors.
Se adauga sare optional, apoi se toarna în cupele de muffins (briosa), fara sa le umpleti, ca vor creste la cuptor.
Se dau la cuptor pentru circa 30 minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul, iese curata.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute înainte de a scoate din forme.
Din crema de branza, smantana, sare, piper alb si mararul tocat intr-um moja, se face o crema consistenta. Cu un poche de patiserie se orneaza briosele.
Sint convinsa ca sunt bune si foarte aspectoase,asa ca o sa probam si de ce nu poate mai aducem si imbunatatiri.Asta cred ca e ideia de baza.Tuturora va doresc succes si POFTA BUNA SILVIA
Comentarii:
Hmm, ce gustoasa e ! Si arata bineee !
Sint convinsa ca sunt bune si foarte aspectoase,asa ca o sa probam si de ce nu poate mai aducem si imbunatatiri.Asta cred ca e ideia de baza.Tuturora va doresc succes si POFTA BUNA SILVIA