-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de miel
-
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !
-
(4.3/5 - 28 voturi)
-
5
-
125
Preparare
-
Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.
-
Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.
-
Se imbiba bine cu vin si rosmarin.
-
Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.
-
Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.
-
Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Cat de grea e pulpa? Cat de mare e tava? 2 cm sare la baza si inca vreo 2 deasupra?? Pai ce e peste in strat de sare?
Cred ca este cea mai proasta reteta pentru pregatirea unei pulpe de miel.
Delicios
Risipä de sare
Rapid,f.bun