Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire2 ore
- Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.
- Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.
- Se imbiba bine cu vin si rosmarin.
- Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.
- Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.
- Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cristian_g2017_1
Cat de grea e pulpa? Cat de mare e tava? 2 cm sare la baza si inca vreo 2 deasupra?? Pai ce e peste in strat de sare?
J
John_
Cred ca este cea mai proasta reteta pentru pregatirea unei pulpe de miel.
E
elena.bica
Delicios
anonymous
Risipä de sare
anonymous
Rapid,f.bun