Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Felul principal
4 porții
Ușor
2 h 30 m

Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.
  • Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.
  • Se imbiba bine cu vin si rosmarin.
  • Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.
  • Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.
  • Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cristian_g2017_1

Cat de grea e pulpa? Cat de mare e tava? 2 cm sare la baza si inca vreo 2 deasupra?? Pai ce e peste in strat de sare?

abuz

John_

Cred ca este cea mai proasta reteta pentru pregatirea unei pulpe de miel.

abuz

elena.bica

Delicios

abuz

anonymous

Risipä de sare

abuz

anonymous

Rapid,f.bun

abuz