Petitchef

Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic

O bagheta proaspata: produsul perfect pentru a pregati un sandvis din mers! Aici combinam pieptul de rata afumat cu rosii uscate, otet balsamic si salata de rucola. O asociere de arome pe care o veti iubi ;-)

Felul principal
1 porții
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Etapa 1 - Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
    Taiati bagheta in jumatate. Pe una dintre felii, aranjati deasupra salata de rucola si otet balsamic.
  • Etapa 2 - Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
    Puneti deasupra feliile de piept de rata afumat.
  • Etapa 3 - Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
    Apoi rosiile uscate, asa cum sunt.
  • Etapa 4 - Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
    Închideti cu cealalta bucata de bagheta si savurati.


Poze

Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic - poza 2
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic - poza 3
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sandvișuri turcești cu chiftele köfte
Sandvișuri turcești cu chiftele köfte
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Otetul balsamic traditional Otetul balsamic traditional

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează