Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic

Felul principal
Foarte ușor
5 min

O bagheta proaspata: produsul perfect pentru a pregati un sandvis din mers! Aici combinam pieptul de rata afumat cu rosii uscate, otet balsamic si salata de rucola. O asociere de arome pe care o veti iubi ;-)

Ingrediente

1

Preparare

  • Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic - Preparare etapa 1Taiati bagheta in jumatate. Pe una dintre felii, aranjati deasupra salata de rucola si otet balsamic.
  • Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic - Preparare etapa 2Puneti deasupra feliile de piept de rata afumat.
  • Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic - Preparare etapa 3Apoi rosiile uscate, asa cum sunt.
  • Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic - Preparare etapa 4Închideti cu cealalta bucata de bagheta si savurati.

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: