Ficat de vițel cu oțet balsamic

FICAT DE VIȚEL CU OȚET BALSAMIC
Felul principal
Foarte ușor
20 min

o reteta cu iz exotic

Ingrediente

4

Preparare

Preparare5 min
Gătire15 min
  • Ceapa se taie în două, se curăță de coajă și se feliază.

    Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și se prăjește ceapa la foc iute pentru 1 minut amestecând continuu.

    Se reduce focul, se acoperă tigaia și se gătește pentru alte 5 minute până ceapa se rumenește.

    Se scoate ceapa pe un platou și se păstrează la cald.

    Se condimentează ficatul cu piper negru.

    Se încinge uleiul rămas de la prăjirea cepei.

    Se mai adaugă și restul de ulei și se prăjește ficatul 1-2 minute pe fiecare parte până își schimbă culoarea.

    Se scoate din tigaie și se păstrează la cald.

    Se adaugă în tigaie oțetul balsamic și 3 linguri cu apă, râcâind rezidurile din tigaie.

    Se dă în foc, apoi se reduce focul și se adaugă muștarul și smântâna.

    Se readuc în tigaie ficatul și ceapa , se amestecă ușor, se reîncălzesc ușor 1-2 minute.

    Se presară cu salvie și se servesc.

    Se poate servi cu piure de cartofi.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

;0)...........

abuz

anonymous

Oribil si nesanatos!

abuz

anonymous

SIGUR AI GATIT ASA CEVA VREODATA? MA INDOIESC!

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Da suna bine, da oare pauza facuta dupa prajirea ficatului si pus iar in tigaie nu il intareste? j.v.

abuz

anonymous

Adica ficatul de vita se face in 1-2 minute + 1-2 minute???????

abuz