In 200 ml de apa rece se dizolva bine drojdia si sarea; se adauga 3-4 linguri faina si se lasa la dopsit ptr cca 10 min. Se pune apoi restul de faina si apa si se framanta bine, adaugand treptat uleiul de masline.
Aluatul astfel obtinut se unge cu putin ulei de masline, se acop[era cu o folie si se lasa sa creasca la loc caldut aproximativ 40 min.
Dupa ce a crescut aluatul, se vor unge cu ulei formele de briose si se vor tapeta cu faina.
Se umplu pana la jumatate fiecare forma cu aluat de paine, apoi se aseaza pe fiecare cate o lingurita de branza de burduf frecata cu boia , sare si piper. Mai presaram deasupra sunca taiata cubulete, ardei gras sau chiar si bucatele de rosii. Se dau la cuptor pentru o jumatate de ora si cat sunt calde se servesc cu parmezan sau cascaval ras deasupra.
Imi place sa cred intrucat sunt abonata la acest site ca punctam retetele in primul rand si mai apoi produsul final .O reteta clara ,cu explicatii clare si cantitati CLARE....ok perfect ,va multumesc ,au iesit o bunatate si cu putina inspiratie si fff colorate .
Comentarii:
Super
Imi place sa cred intrucat sunt abonata la acest site ca punctam retetele in primul rand si mai apoi produsul final .O reteta clara ,cu explicatii clare si cantitati CLARE....ok perfect ,va multumesc ,au iesit o bunatate si cu putina inspiratie si fff colorate .
Super asta spune tot
Excelent