Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Nu mai căuta, rețeta perfectă de aperitiv este aici! Ușoare, rapide și crocante, avem onoarea să vă prezentăm croissantele noastre de foietaj ;-) Țineți cont de idee și variați toppingurile în funcție de dorințele dumneavoastră și de ingredientele disponibile!
Desfaceți aluatul de foietaj. Tăiați șunca presată în bucăți. Tăiați aluatul în 16 triunghiuri. Așezați aproximativ o linguriță de bechamel pe fiecare bază a fiecărui triunghi.
Deasupra se presară cașcaval ras apoi se așează o bucată de șuncă peste cașcaval. Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Rulați triunghiurile începând de la bază și terminând la vârf. Îndoiți capetele spre interior, ciupindu-le pentru a forma semilune.
Aranjați cornurile astfel formate, pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Ungeți fiecare cornule cu gălbenuș.
Coaceți cornurile la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.
Gata, aperitivul este gata! Toată lumea va adora aceste cornuri simple, dar delicioase ;-)
Comentarii:
Super reteta,