Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval

Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Nu mai căuta, rețeta perfectă de aperitiv este aici! Ușoare, rapide și crocante, avem onoarea să vă prezentăm croissantele noastre de foietaj ;-) Țineți cont de idee și variați toppingurile în funcție de dorințele dumneavoastră și de ingredientele disponibile!

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval - Preparare etapa 1Desfaceți aluatul de foietaj. Tăiați șunca presată în bucăți. Tăiați aluatul în 16 triunghiuri. Așezați aproximativ o linguriță de bechamel pe fiecare bază a fiecărui triunghi.
  • Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval - Preparare etapa 2Deasupra se presară cașcaval ras apoi se așează o bucată de șuncă peste cașcaval. Preîncălziți cuptorul la 180°C.
  • Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval - Preparare etapa 3Rulați triunghiurile începând de la bază și terminând la vârf. Îndoiți capetele spre interior, ciupindu-le pentru a forma semilune.
  • Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval - Preparare etapa 4Aranjați cornurile astfel formate, pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Ungeți fiecare cornule cu gălbenuș.
  • Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval - Preparare etapa 5Coaceți cornurile la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.
  • Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval - Preparare etapa 6Gata, aperitivul este gata! Toată lumea va adora aceste cornuri simple, dar delicioase ;-)

Punctează această reţetă

Observații

Puteți congela croissantele înainte sau după coacere dacă doriți!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

szokeflorica

Super reteta,

am gătit această rețetă
abuz