Petitchef

Saleuri

7 rețete
Rețetă Saleuri

Saleuri

(167 voturi), (11) , (23)
Altele Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g faina 500 g branza 500 g unt un varf cutit praf de copt
Rețetă Saleuri / saratele

Saleuri / saratele

(151 voturi), (13) , (40)
Altele Ușor 20 min 2 ore
Ingrediente: 250 g unt, 125 ml ulei, 250 g iaurt, 250 ml lapte, 250 ml bors (sau 2-3 linguri otet), 1,35 kg faina, 2 oua, sare grunjoasa, mac / susan / chimen.
Rețetă Saleuri de foietaj cu cascaval

Saleuri de foietaj cu cascaval

(91 voturi), (14) , (25)
Aperitiv Foarte ușor 1 h 30 m 30 min
Ingrediente: o foaie de aluat de foietaj un galbenus o lingura de lapte cascaval (80 g) boia dulce, piper sare grunjoasa seminte de mac, susan, chimen
Rețetă Saleuri cu cașcaval

Saleuri cu cașcaval

(68 voturi), (9) , (82)
Antreuri Ușor 1 h 30 m 30 min
Ingrediente: 200 g unt, 250 g făină, 1 linguriță oțet, 3 linguri apă, 1/2 linguriță sare, o lingură zahăr, 150 g cașcaval. 1 linguriță chimen, 1 ou.
Rețetă Saleuri pizza

Saleuri pizza

(46 voturi), (6) , (7)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: un pachet foietaj aluat salam, unc presat mozzarella cacaval ketchup oregano 1 ou
Rețetă Saleuri de foietaj cu cascaval

Saleuri de foietaj cu cascaval

(34 voturi), (1) , (11)
Aperitiv Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: o foaie de aluat de foietaj un galbenus o lingura de lapte cascaval (80 g) boia dulce, piper sare grunjoasa seminte de mac, susan, chimen
Rețetă Salatini (saleuri)

Salatini (saleuri)

(9 voturi), (10)
Aperitiv Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: 250 branza 250 g margarina 250 g faina si un galbenus de ou pentru uns



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează