Petitchef

Salatini (Saleuri)

Aperitiv
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Salatini (Saleuri)
    Punem in mixer branza si margarina si amestecam catava minute dupa care adaugam faina si mai amestecam cateva secunde.
  • Etapa 2 - Salatini (Saleuri)
    Dă formă rotundă de aluat, se acopera cu bucătărie aluminiu și dau să se răcească peste noapte.
  • Etapa 3 - Salatini (Saleuri)
    A doua zi intindem aluatul cu facaletul si taiem saleurile in forma dorita, le ungem cu galbenusul batut si le punem intr-o tava pe care pune hartie de copt.
  • Etapa 4 - Salatini (Saleuri)
    Se coc circa 10 minute la 180° (depinde si de cuptor).
    Se lasa sa se raceasca.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează