Pregatim compozitia de branza: amestecam branza de vaci cu 2 galbenusuri,150-200gr zahar, putina sare, vanilie, 2 lg gris si 3 linguri smantana.Batem cele 2 albusuri spuma tare si le amestecam usor cu restul compozitiei.
Pregatim tava de tort: o ungem cu ulei sau unt topit. Ungem 3 foi de placinta cu ulei si le suprapunem;intindem cateva linguri din compozitia de branza pe lungimea celor 3 foi, presaram cu visine si rulam strans.
Asezam ruloul format in mijlocul tavii sub forma de spirala.Continuam procedura cu restul foilor ramase si compozitia de branza, asezand in tava rulou in continuarea celuilalt rulou pana se umple tava.
Mie mi-au intrat 4 rulouri cu visine si branza. Separat pregatim o compozitie din 200gr iaurt,3 galbenusuri,3 linguri de smantana. Batem spuma tare cele 3 albusuri si le amestecam cu restul compozitiei de iaurt.
Turnam compozitia de iaurt peste rulourile din tava. Dam tava la cuptorul incins la 350F timp de 45 minute sau pana placinta e coapta si rumenita frumos.