Placinta hamburger

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Va plac hamburgerii? Va plac placintele? Atunci cu siguranta o sa va placa combinatia dintre cele 2!

Ingrediente

8

Materiale

  • forma cu diametrul de 28 cm

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Placinta hamburger - Preparare etapa 1Desfaceti foietajul si asezati-l pe fundul formei de copt. Intepati-l cu furculita, si apoi ungeti-l cu sos de rosii.
  • Placinta hamburger - Preparare etapa 2Caliti ceapa intr-o tigaie, apoi adaugati carnea tocata si lasati sa se gateasca.
  • Placinta hamburger - Preparare etapa 3Puneti umplutura intr-un bol+ sare+ piper+ mustar. Amestecati bine, apoi adaugati castravetii taiati in bucati mici.
  • Placinta hamburger - Preparare etapa 4Turnati acest amestec in forma de copt si neteziti deasupra. Puneti feliile de branza astfel incat sa acoperiti toata carnea.
  • Placinta hamburger - Preparare etapa 5Indoiti marginile aluatului peste umplutura si acoperiti cu a doua foaie de aluat. Puneti marginile sub primul aluat incat sa dati forma unei placinte.
  • Placinta hamburger - Preparare etapa 6Ungeti cu galbenus si presarati deasupra seminte de susan. Dati la copt pentru 30 de minute la 200°C.
  • Placinta hamburger - Preparare etapa 7Voilà, ce frumos arata tarta dvs.!

Punctează această reţetă

Observații

Umplutura : poate fi adaptata la gusturile dvs. (ceapa cruda, bacon, fara muraturi, etc ...)
Sosul de tomate poate fi inlocuit cu ketchup, si se mai poate adauga un pic de zahar

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

silvia_b2018_1_2

E gustoasa foarte buna

am gătit această rețetă
abuz
maria_steluta_r2017

maria_steluta_r2017

Gustoasă ! Se pot omite castraveții murați & muştarul, în schimb puneți cimbru verde ori uscat, să aveți poftă !

am gătit această rețetă
abuz

varady_c2018

Excelenta reteta!

abuz

anonymous

Se poate " imbogati " un pic umplutura, daca se adauga morcov ras si mazare , , fara castraveciori murati, si se transforma intr- o delicioasa " sheppard' s pie ".

abuz

fp

O voi face sigur, arata f bine.

abuz

Stela

Unde se gasesc foi de aluat rotunde?

abuz

Florica

Arata excelent ! Mi-ati facut pofta , trebuie s-o fac . Multumesc !

abuz
sorin_s2015

sorin_s2015

Raspuns la unele intrebari:"galbenus de ou" sau "miere de albine",sunt expresii consacrate,unanim acceptate in gastronomie si nu produc confuzii sau prejudicii....Cu alte cuvinte,"licente gastro" !Nu fac decat sa "sublinieze" sesul expresiei...

abuz

anonymous

Ma intreb deseori de ce scriu unii (unele) "galbenus de ou" sau "miere de albine". Nu e suficient galbenus sau miere, ca doar nu exista altfel de galbenus si nimeni nu gateste cu miere de viespi sau de bondari!?

abuz

RSJusty

Yuuuumy.. Ce bine arata.

abuz
  • pagina 1 / 2