Placinta hamburger

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
50 min

Va plac hamburgerii? Va plac placintele? Atunci cu siguranta o sa va placa combinatia dintre cele 2!


Ingrediente

8

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min


Observații

Umplutura : poate fi adaptata la gusturile dvs. (ceapa cruda, bacon, fara muraturi, etc ...)
Sosul de tomate poate fi inlocuit cu ketchup, si se mai poate adauga un pic de zahar


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
silvia_b2018_1_2, 07/03/2019

E gustoasa foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
maria_steluta_r2017
maria_steluta_r2017, 24/07/2017

Gustoasă ! Se pot omite castraveții murați & muştarul, în schimb puneți cimbru verde ori uscat, să aveți poftă !

am gătit această rețetă
(2) (1) abuz
varady_c2018, 01/11/2022

Excelenta reteta!

(0) (0) abuz
18/02/2021

Se poate " imbogati " un pic umplutura, daca se adauga morcov ras si mazare , , fara castraveciori murati, si se transforma intr- o delicioasa " sheppard' s pie ".

(0) (0) abuz
fp, 01/02/2021

O voi face sigur, arata f bine.

(1) (0) abuz
Stela, 08/09/2020

Unde se gasesc foi de aluat rotunde?

(0) (0) abuz
Florica, 05/09/2020

Arata excelent ! Mi-ati facut pofta , trebuie s-o fac . Multumesc !

(0) (0) abuz
sorin_s2015
sorin_s2015, 12/07/2019

Raspuns la unele intrebari:"galbenus de ou" sau "miere de albine",sunt expresii consacrate,unanim acceptate in gastronomie si nu produc confuzii sau prejudicii....Cu alte cuvinte,"licente gastro" !Nu fac decat sa "sublinieze" sesul expresiei...

(3) (3) abuz
14/03/2018

Ma intreb deseori de ce scriu unii (unele) "galbenus de ou" sau "miere de albine". Nu e suficient galbenus sau miere, ca doar nu exista altfel de galbenus si nimeni nu gateste cu miere de viespi sau de bondari!?

(0) (6) abuz
RSJusty, 15/12/2017

Yuuuumy.. Ce bine arata.

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+