Paste cremoase cu ricotta și somon afumat

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
19 min

Paste cremoase cu ricotta și somon afumat este o rețetă pe care ar trebui să o luați întotdeauna în considerare atunci când aveți puțin timp, dar vreți să mâncați un preparat gustos la masă! De obicei pastele cu somon sunt preparate cu smântână sau brânză Philadelphia, dar combinația de ricotta și mărar este o alternativă interesantă. În loc de pappardelle, puteți folosi și paste scurte precum farfalle. Încercați această rețetă și spunei-ne dacă vă place!


Ingrediente

2

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire4 min

Observații

Cât timp pot păstra paste cu ricotta și somon?
Le puteți păstra o zi la frigider. Cu toate acestea, vă recomandăm să le mâncați imediat ce sunt gata.

Pot folosi somon proaspăt?
Sigur că puteți. Tăiați-l și urmați aceeași procedură ca în rețetă.

Ce formă ar trebui să folosesc pentru pastele cu ricotta și somon?
Noi am folosit pappardelle, dar puteți folosi și tagliatelle sau paste scurte precum penne rigate, twists sau farfalle.

Ce pot folosi în loc de smântână lichidă?
Puteți folosi puțin lapte. Va face sosul cu ricotta mai cremos.

Pot folosi mărar proaspăt?
Da. Mâncarea va fi și mai gustoasă.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

jancsuta1, 15/03/2025

Foarte bune și ușor de pregătit. Aș adăuga eu, un piper alb.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+