Paste cremoase cu spanac

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Acum povestea:
    3 catei de usturoi, caliti in 2 linguri de ulei de masline, se intalnesc dupa 2-3 minute cu spanacul spalat si tocat marunt. Apoi li se alatura si un praf de nucsoara + unul de sare si piper.
  • Dupa inca 2-3 minute, apare inca un personaj in tigaie - 200ml smantana. Apoi stingem focul, si radem o mana buna de parmezan peste spanac. Spanacul, smantana si parmezanul sunt life-long friends, nu stiati.
  • In sfarsit, punem pastele in farfurii, mai radem niste parmezan pe deasupra, si presaram cativa muguri de pin on top of that.
Le Blog PiquantLe Blog Piquant

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: