Paste cremoase cu ceapă: un prim fel de mâncare gustos și ieftin!

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Un prim fel vegetarian care scoate în evidență dulceața și versatilitatea cepei. Ieftine și foarte rapid de preparat, pastele cu cremă de ceapă sunt o rețetă pe care trebuie să o ai mereu la îndemână: îți va salva viața atunci când ai musafiri care apar brusc. Serviți-o la prânz sau pentru o cină rapidă, vă va uimi cu gustul său delicat și învăluitor!


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare12 min
Gătire8 min

Observații

Pot păstra pastele cremoase cu ceapă?

Da. Puneți-le într-un recipient ermetic în frigider (maximum 1 zi) și, înainte de a le consuma, puneți-le într-o tigaie cu puțină apă pentru a le face din nou cremoase.

Ce format de paste trebuie folosit pentru crema de ceapă?

Noi am folosit linguine, dar puteți alege și formate de paste scurte, cum ar fi mezzi rigatoni, pennoni, fusilli sau paccheri.

Ce ceapă trebuie folosită pentru crema de ceapă?

Vă recomandăm să folosiți ceapă albă sau ceapă aurie.

Pot pregăti crema de ceapă în avans?

Desigur. O puteți păstra la frigider timp de până la 3 zile, într-un recipient etanș.

Ce pot adăuga la pastele cu cremă de ceapă?

Puteți adăuga guanciale sau bacon. Rumenește-le separat și adaugă-le înainte de a amesteca pastele cu crema.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+