Hamburger cu raclette

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
25 min

Astazi facem hamburger de casa! Si pentru a il face mai gustos, am adaugat branza raclette :-) Serviti cu cartofi prajiti si suntem siguri ca veti multumi pe toata familia.

Ingrediente

1

Pentru sos:

Pentru ceapa:

Pentru carne:

Materiale

  • 1 tigaie

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Hamburger cu raclette - Preparare etapa 1Pregatiti chiflele de burger (sau folositi unele gata preparate). Taiati chifla in jumatate si rumeniti partea interioara a chiflei in tigaiei, daca doriti.
  • Hamburger cu raclette - Preparare etapa 2Pregatiti sosul : amestecati crema de branza cu sare si piper. Intindeti pe fiecare bucata de paine, pe partea rumenita.
  • Hamburger cu raclette - Preparare etapa 3Puneti untul intr-o tigaie fierbinte si atunci cand s-a topit, adaugati ceapa si caliti pana cand devine translucida. Asezati ceapa calita pe bucata de paine care va fi la baza.
  • Hamburger cu raclette - Preparare etapa 4Prajiti pancetta un pic in tigaie.
  • Hamburger cu raclette - Preparare etapa 5In tigaie, turnati uleiul de masline si gatiti friptura. Prajiti pe ambele parti si puneti sare si piper. Cand este aproape gata adaugati felia de raclleta peste ea, astfel incat sa aiba timp sa se topeasca bine.
  • Hamburger cu raclette - Preparare etapa 6Aranjati hamburgerul: peste stratul de ceapa, puneti carnea prajita, branza topita, pancetta, frunza de salată si inchideti cu capacul de la chifla. Gata!

Observații

Noi am ales sa facem chiflele pentru hamburger, dar le puteti cumpara.

Aici am facut un sos cu crema de branza si piper proaspat macinat, dar puteti pune sosul preferat.

Gatirea fripturii o faceti in functie de preferinte: medium, in sange sau bine facuta.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Manuel2348

E o repeta buna

am gătit această rețetă
abuz