Astazi facem hamburger de casa! Si pentru a il face mai gustos, am adaugat branza raclette :-)
Serviti cu cartofi prajiti si suntem siguri ca veti multumi pe toata familia.
Pregatiti chiflele de burger (sau folositi unele gata preparate). Taiati chifla in jumatate si rumeniti partea interioara a chiflei in tigaiei, daca doriti.
Pregatiti sosul : amestecati crema de branza cu sare si piper. Intindeti pe fiecare bucata de paine, pe partea rumenita.
Puneti untul intr-o tigaie fierbinte si atunci cand s-a topit, adaugati ceapa si caliti pana cand devine translucida. Asezati ceapa calita pe bucata de paine care va fi la baza.
Prajiti pancetta un pic in tigaie.
In tigaie, turnati uleiul de masline si gatiti friptura. Prajiti pe ambele parti si puneti sare si piper. Cand este aproape gata adaugati felia de raclleta peste ea, astfel incat sa aiba timp sa se topeasca bine.
Aranjati hamburgerul: peste stratul de ceapa, puneti carnea prajita, branza topita, pancetta, frunza de salată si inchideti cu capacul de la chifla. Gata!
Comentarii:
E o repeta buna