Salut! ma intereseaza sa fac reteta asta, insa intr un vas de yena.
Am prea multe mere si vreau sa fac mai multa.
Intrebarile mele sunt:
1. ce gramaje sa folosesc la un vas de yena destul de mare comparativ cu formele folosite in video-ul cu reteta.
2. si daca as face mai multa, se pastreaza ok la frigider sau acest desert englezesc trebuie consumat in aceeasi zi cand a fost preparat?
Multumesc, o zi buna!
Răspuns:
Buna ziua,
Pentru vasul de yena ar trebui sa dublam cantitatile. Ce forma are vasul rotund, oval? Puteti sa masurati circumferinta?
Nu trebuie pastrat la frigider deoarece aluatul sfaramicios se va inmuia. Pastrati la temperatura camerei de pe o zi pe alta acoperita cu prosop de bumbac. Se poate consuma in 2 zile daca nu este prea cald.
Este cea mai rapida prajitura cu mere si gustoasa pe deasupra.Eu o fac destul de des si cu alte fructe. Este buna si pentru cei cu diabet inlocuind zaharul cu un indulcitor.Se poate face si intr-un vas mai mare (jena ) .
Comentarii (12):
Foarte bună! Mi-a placut mult!
Este cea mai rapida prajitura cu mere si gustoasa pe deasupra.Eu o fac destul de des si cu alte fructe. Este buna si pentru cei cu diabet inlocuind zaharul cu un indulcitor.Se poate face si intr-un vas mai mare (jena ) .
Foarte usor de facut si foarte delicioasa cu inghetata de vanilie deasupra
O să încerc această reteta
Imi place f. mult
Delicios :3
Am vazut ceva asemanator, intr-un film, dar facuta cu piersici.
Delicioasa ,rapida!
Usor,,,delicious,numai k eu nu am forme,of
Mi-a plăcut filmulețul !!! :)