Intr-o cratita, am calit ceapa si rozamarinul in 2 linguri de ulei, cateva minute.
Apoi a adaugat usturoiul ras, morcovii , ciupercile si telina taiate feliute.
Apoi vita taiata in bucatele, Guiness-ul, inca niste apa cat sa fie toate acoperite de lichid, o lingurita de zahar si o lingura de faina. Am acoperit totul cu un capac, si m-a dus inapoi la alte treburi pentru vreo ora jumatate.
Dupa o ora jumatate, totul era bine patruns si mirosea really, really yummy. A stins focul, a mai potrivit de sare si piper si a pus jumatate din cascavalul ras inauntru.
A intins o foaie din jumatate din pachetul de aluat frantuzesc, l-a pus in tava unsa cu unt, a turnat deasupra vita&co, am pus restul de cascaval pe deasupra.
Si a acoperit cu cealalta foaie de aluat. A uns frumusetea asta cu ou batut, si am bagat-o in cuptorul incins pentru 40 de minute.
Comentarii:
Super reteta! am facut-o si mi-a iesit grozav!