Placinta aperitiv de cartofi, varza si praz

Placinta aperitiv de cartofi, varza si praz
Aperitiv
8 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Placinta cu zahar


Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Intr-o cratita, punem la foc moderat varza taiata marunt si prazul, in putin unt.Intre timp fierbem cartofii in apa cu sare, pe care apoi ii taiem felii.Intr-un bol facem sosul de smantana,lapte si oua.
  • Potrivim de sare si piper.Pregatim tava, pe care o acoperim cu foile de placinta ca in imaginea de mai sus. Lasam 2 foi pentru ornat.
  • Asezam cartofii peste foi; acoperim cartofii cu compozitia de varza si praz.
  • Urnam sosul peste; inchidem placinta bine; o ungem cu unt topit si ou batut;o ornam cu celelalte 2 foi taiate fasii si o dam la cuptorul incins la 360F aproximativ 30-40 minute.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+