Placinta cu varza (de post)

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Varza, taiata fideluta, am calit-o in ulei incins, impreuna cu ceapa taiata marunt, pana s-a inmuiat bine si a scazut apa lasata. Focul l-a pastrat mititel si am aut grija sa amestec des, ca sa nu se prinda de fundul cratitei. I-a potrivit gustul cu sare si piper macinat, am adaugat mararul si apoi am lasat-o sa se raceasca.
  • A incins cuptorul si am pregatit o tava cu peretii inalti. Tava am uns-o bine cu ulei si am intins trei foi de placinta.
  • Laura spune ca foile trebuie stropite cu ulei. Ei bine, e nu le-a mai stropit. Pur si simplu a uitat. Varza a avut destul ulei in ea, asa ca rezultatul final nu a fost un dezastru.
  • Peste foile de placinta presaram un pic de pesmet, apoi intindem uniform un strat subtire de varza calita.
  • Peste varza am pus alte trei foi de placinta, apoi pesmet, iar varza calita si tot asa pana am terminat materia prima , avand grija ca ultimul strat sa fie din foi de placinta.
  • Acest ultim strat trebuie uns cu ulei, insa e nu l-a uns.Placinta astfel costruita, a taiat-o in patrate si a turnat peste ea apa carbogazoasa.

Punctează această reţetă

TTeocris78@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: