Placinta de pui cu praz si foietaj

Placinta de pui cu praz si foietaj
Antreuri
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

5

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • 1. Pentru inceput prazul, telina si morcovul se calesc in unt amestecat cu ulei. Se adauga si carnita de pui. Cand sunt cat de cat gata se pune si un pahar de vin si unul de apa (supa), faina, sare, piper si busuioc, nitzel lapte si smantana si se lasa sa fiarba pana cand sosul este dens (se amesteca, fireste). Preparatul poate fi servit si ca atare cu o garnitura sau pastrat la rece 2. Carnaciorii de porc se despielitzeaza si se fac mici chiftelutze care se pun in tigaie cu sau fara ulei, dupa cum doriti si se prajesc. 3. Se taie aluatul ca sa putem capaci vasele in care vom servi "placinta" si batem un ou ca sa ungem marginea vaselor (sau vasului). Eu am folosit castroane de lut individuale dar puteti pune totul intr-un singur vas mai mare. am pus din compozitia de praz si pui. Am adaugat chiftelutele pe deasupra, apoi am pus capacul de aluaat, am uns cu ou si am presarat si nitel susan. Cand aluatul s-a copt ...e gata!

Punctează această reţetă

raresul25 raresul25

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cantitati nu exista la aceasta reteta?cata faina,praz,etc pui?????

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Super originala si rustica in acelasi timp

abuz