Samosas cu feta
Bucurati-va de aceste samosas cu branza feta, lamaie si cepsoara. O combinatie de arome crocante! Va vom insoti pas cu pas in realizare prin explicatiile si fotografiile noastre si va vom arata tehnica noastra de pliere.
Ingrediente
6
Materiale
- 1 pensula
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
Pregatiti umplutura: amestecati feta cu sucul de lamaie, cepsoara, sare si piper.
Taiati foile de brick in jumatate si pliati partea rotunda peste partea taiata.
Asezati o lingura mare de umplutura la capatul foii si pliati pentru a forma un triunghi.
Plati pana la capatul foii. Ungeti partea ramasa cu ou batut si lipiti bine pentru a sigila samosa.
Aranjati samosas pe o tava copt captusita cu hartie de pergament. Ungeti pe fiecare parte cu ulei de masline si coaceti timp de 10 minute la 200 ° C.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C