Samosas cu feta

Aperitiv
Foarte ușor
20 min

Bucurati-va de aceste samosas cu branza feta, lamaie si cepsoara. O combinatie de arome crocante! Va vom insoti pas cu pas in realizare prin explicatiile si fotografiile noastre si va vom arata tehnica noastra de pliere.

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 pensula

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Samosas cu feta - Preparare etapa 1Pregatiti umplutura: amestecati feta cu sucul de lamaie, cepsoara, sare si piper.
  • Samosas cu feta - Preparare etapa 2Taiati foile de brick in jumatate si pliati partea rotunda peste partea taiata.
  • Samosas cu feta - Preparare etapa 3Asezati o lingura mare de umplutura la capatul foii si pliati pentru a forma un triunghi.
  • Samosas cu feta - Preparare etapa 4Plati pana la capatul foii. Ungeti partea ramasa cu ou batut si lipiti bine pentru a sigila samosa.
  • Samosas cu feta - Preparare etapa 5Aranjati samosas pe o tava copt captusita cu hartie de pergament. Ungeti pe fiecare parte cu ulei de masline si coaceti timp de 10 minute la 200 ° C.
  • Samosas cu feta - Preparare etapa 6Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cameliapad

Foile de brick sunt un fel de foi de placinta?

abuz