Placinta foietaj cu branza
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Foile din pachet se numara si se impart in 3. Din fiecare set de foi se desface foaie cu foaie si se unge cu unt topit, aplicat cu o pensulaBranza de vaci se sfarama cu o furculita, se adauga ouale intregi si se omogenizeaza bine, apoi se adauga zaharul si iarasi se omogenizeazadupa care se pun aromele si coaja de portocala, iar la urma stafidele.
- Aceasta compozitie se imparte in 3 si pe fiecare set de foi unse cu unt topit se pune cate o parte din branza, si se ruleaza.
- Cele 3 rulade se pun intr-o tava unsa si ea cu putin unt topit, apoi se portioneaza cu un cutit bine ascutit si se dau la cuptor la foc potrivit aproximativ 40 de minute, pana cand sunt usor rumene pe deasupra.
- Cred ca in poza asta sunt placintele cu nuca, dar si acelea cu branza se portioneaza in acelasi fel.
- Se servesc pudrate cu zahar farin amestecat cu putin zahar vanilat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O fac pentru prima oara sper sa-mi iasam Multumesc pentru reteta.
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Este la cuptor si o sa vedem curind rezultatul. Pot insa spune ca are o aroma imbietoarre!
am gătit această rețetă
anonymous
Cred ca e formula cea mai buna...acus o incerc
anonymous
Gustossssss
anonymous
In sfarsit ,mi-a iesit si mie o placinta! Multumesc
anonymous
Buna de tot
anonymous
Excelenta
anonymous
Delicioasa
anonymous
Trebuie sa fie delicioasa chiar azi o incerc
Punctează această reţetă