Foile din pachet se numara si se impart in 3. Din fiecare set de foi se desface foaie cu foaie si se unge cu unt topit, aplicat cu o pensulaBranza de vaci se sfarama cu o furculita, se adauga ouale intregi si se omogenizeaza bine, apoi se adauga zaharul si iarasi se omogenizeazadupa care se pun aromele si coaja de portocala, iar la urma stafidele.
Aceasta compozitie se imparte in 3 si pe fiecare set de foi unse cu unt topit se pune cate o parte din branza, si se ruleaza.
Cele 3 rulade se pun intr-o tava unsa si ea cu putin unt topit, apoi se portioneaza cu un cutit bine ascutit si se dau la cuptor la foc potrivit aproximativ 40 de minute, pana cand sunt usor rumene pe deasupra.
Cred ca in poza asta sunt placintele cu nuca, dar si acelea cu branza se portioneaza in acelasi fel.
Se servesc pudrate cu zahar farin amestecat cu putin zahar vanilat.
Comentarii (13):
O fac pentru prima oara sper sa-mi iasam Multumesc pentru reteta.
Delicioasa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este la cuptor si o sa vedem curind rezultatul. Pot insa spune ca are o aroma imbietoarre!
Cred ca e formula cea mai buna...acus o incerc
Gustossssss
In sfarsit ,mi-a iesit si mie o placinta! Multumesc
Buna de tot
Excelenta
Delicioasa
Trebuie sa fie delicioasa chiar azi o incerc