Ingrediente: Piure de cartofi: 800 gr de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucşoară Carne: 1 strop de ulei de măsline 1 linguriță de unt 2 cepe 2...
Ingrediente: INGREDIENTE:1 kg.de faina,1 cub de drojdie cat o nuca,200gr.de lapte batut,sare,1ou,ulei,5 cartofi,400 gr,de cas de oaie(telemea),o ceapa,boia
Ingrediente: Ingrediente: - 1 morcov mediu - 1 radacina patrunjel sau pastarnac (eu prefer pastarnacul, este mai parfumat si mai putin fibros) - ½ telina medie...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Ingrediente aluat: 650 g faina alba 50 ml ulei 200 ml apa calduta 1/2 lingurita sare 30 g drojdie proaspata Ingrediente umplutura: 4 cartofi mai...
Ingrediente: 670 g faina 230 ml lapte 2 linguri iaurt 90 g ulei 2 oua 1 lingurita otet 1/2 lingurita sare Pentru uns foile: 175 g margarina topita putin ulei...
Ingrediente: 6 cartofi mari o ceapa rosie o conserva de ciuperci o rosie mare un catel de usturoi 200 g mazare verde conserva sau congelat o legatura de...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 2 foi de aluat foietaj 1 kg de cartofi 500 g smantana 4-5 catei de usturoi 1-2 oua o jumatate de lingurita de nucsoara o legatura de patrunjel o...
Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui 25 g unt 2 cepe mijlocii taiate rondele 1 catel usturoi zdrobit 150 g fulgi ovaz 125 g branza Cheddar data prin...
Ingrediente: 200 g de aluat de paine un borcan (420 g) cu zacusca dupa preferinta 4 oua intregi sare, piper patrunjel verde sau uscat tocat marunt 500 g de...