Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min

Există clasice de care nu ne vom sătura niciodată și acesta este Hachis parmentier - plăcinta ciobanului! Carne condimentată și piure de cartofi deasupra. Un preparat care va încânta întreaga familie ;-) Aici vă împărtășim rețeta fără greș, un must-have în cartea de rețete de gătit. Poftă bună!


Ingrediente

6

Piure de cartofi:

Carne:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min

Observații

Piureul:
Folosirea unei site vă permite să obțineți un piure foarte fin. Acest pas nu este obligatoriu.
Puteți schimba rețeta adăugând cartofi dulci sau dovleac, în piure.

Carne:
Puteți folosi carne tocată de vită sau altă carne tocată (și chiar să înlocuiți cu preparat vegetal sau proteine ​​​​de soia texturate). Plăcinta ciobanului este un preparat anti-risipă perfect!

Pesmet:
Va crea o crustă crocantă deasupra și va oferi o textură suplimentară. Desigur, nu este obligatoriu să îl adăugați.

Cum se păstrează plăcinta ciobanului?
O puteți păstra până la 5 zile la frigider într-un recipient ermetic sau acoperit cu folie alimentară. Se reîncălzește la cuptor.

Pot congela plăcinta ciobanului?
Puteți congela plăcinta ciobanului fără nicio grijă. Se reîncălzește la cuptor.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

szokeflorica, 28/01/2024

Super reteta

(0) (0) abuz



+