Se curata de coaja, se taie cartofii in bucati si se fierb timp de 20 de minute.
Între timp, se caleste ceapa tocata intr-o tigaie cu ulei de măsline. Cand devine translucida, adaugati pasta de tomate si carnea tocata. Asezonati.
Cand carnea de vita este gatita, se adauga patrunjelul tocat si se amesteca. Puneti amestecul intr-un vas termorezistent. Preincalziti cuptorul.
Dupa ce s-au fiert, scurgeti cartofii si zdrobiti-i mare. Adaugati laptele si continuati zdrobirea. Adaugati untul. Condimentati cu sare, piper si nucsoara si amestecati bine.
Adaugati piureul de cartofi peste amestecul de carne, in vasul de copt. Puneti in cuptor timp de 20 de minute la 200° C.
Puteti face acest fel de mancare si fara a utiliza o punga de patiserie: pur si simplu intindeti piureul de cartofi peste carne si neteziti partea de sus.
Comentarii:
Interesant