Placinte de cartofi cu bacon si branza

Aperitiv
8 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare50 min
Gătire40 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/10/2016

Super

(0) (0) abuz
06/10/2016

Trebue incercata !

(0) (0) abuz
06/10/2016

Si eu recomand cartofi sa fie fierti numai in coaja,astfel nu isi pierd din vitamine ,nu sunt aposi ,ba chiar cel mai buni sunt copti la cuptor si pe urma decojiti si sfarmati sau dati pe razatoare .Multumim pentru reteta & God bless you !!!

(0) (0) abuz
06/10/2016

Super , de facut .

(0) (0) abuz
06/10/2016

Foarte bun, dar eu recomand fierberea cartofilor in coaja, curatati cit inca sunt fierbinti, striviti grosier imediat dupa curatare si striviti fin dupa ce s-au racit; parerea mea este ca in acest fel se "leaga " mai bine compozitia.

(1) (0) abuz
06/10/2016

Fără țărani " doamnele" nu ar avea ce ,RAZALI, poate cartea de bucate !!!

(0) (2) abuz
06/10/2016

"Cascavalul se razaleste" Tu esti taranca, de vorbesti asa?

(0) (1) abuz
16/10/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz



+