Placinte de cartofi cu bacon si branza

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare50 min
Gătire40 min
  • Se curata cartofii, se spala, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare.
    Baconul se taie cubulete si se prajeste in tigaie.
    Cand cartofii s-au fiert, se scurg de apa si se freaca bine ca pentru un pireu de cartofi.
  • Cascavalul se razaleste, se amesteca cu branza de oaie , ouale, baconul prajit si faina. Se amesteca bine apoi se adauga cartofii frecati.
  • Se potriveste de sare si piper , apoi se fac discuri de cca 20 cm diametru si groase de cca 1,5-2 cm , se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade aprox. 35-40 min pana se rumenesc.

Punctează această reţetă

SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz

anonymous

Trebue incercata !

abuz

anonymous

Si eu recomand cartofi sa fie fierti numai in coaja,astfel nu isi pierd din vitamine ,nu sunt aposi ,ba chiar cel mai buni sunt copti la cuptor si pe urma decojiti si sfarmati sau dati pe razatoare .Multumim pentru reteta & God bless you !!!

abuz

anonymous

Super , de facut .

abuz

anonymous

Foarte bun, dar eu recomand fierberea cartofilor in coaja, curatati cit inca sunt fierbinti, striviti grosier imediat dupa curatare si striviti fin dupa ce s-au racit; parerea mea este ca in acest fel se "leaga " mai bine compozitia.

abuz

anonymous

Fără țărani " doamnele" nu ar avea ce ,RAZALI, poate cartea de bucate !!!

abuz

anonymous

"Cascavalul se razaleste" Tu esti taranca, de vorbesti asa?

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz