Petitchef

Placinte de cartofi cu bacon si branza

Aperitiv
8 porții
50 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se curata cartofii, se spala, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare.
    Baconul se taie cubulete si se prajeste in tigaie.
    Cand cartofii s-au fiert, se scurg de apa si se freaca bine ca pentru un pireu de cartofi.
  • Cascavalul se razaleste, se amesteca cu branza de oaie , ouale, baconul prajit si faina. Se amesteca bine apoi se adauga cartofii frecati.
  • Se potriveste de sare si piper , apoi se fac discuri de cca 20 cm diametru si groase de cca 1,5-2 cm , se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade aprox. 35-40 min pana se rumenesc.


Poze

Placinte de cartofi cu bacon si branza
Placinte de cartofi cu bacon si branza - poza 2
Placinte de cartofi cu bacon si branza - poza 3
Placinte de cartofi cu bacon si branza - poza 4
Placinte de cartofi cu bacon si branza - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

06/10/2016

Super

(0) (0) Abuz
06/10/2016

Trebue incercata !

(0) (0) Abuz
06/10/2016

Si eu recomand cartofi sa fie fierti numai in coaja,astfel nu isi pierd din vitamine ,nu sunt aposi ,ba chiar cel mai buni sunt copti la cuptor si pe urma decojiti si sfarmati sau dati pe razatoare .Multumim pentru reteta & God bless you !!!

(0) (0) Abuz
06/10/2016

Super , de facut .

(0) (0) Abuz
06/10/2016

Foarte bun, dar eu recomand fierberea cartofilor in coaja, curatati cit inca sunt fierbinti, striviti grosier imediat dupa curatare si striviti fin dupa ce s-au racit; parerea mea este ca in acest fel se "leaga " mai bine compozitia.

(1) (0) Abuz
06/10/2016

Fără țărani " doamnele" nu ar avea ce ,RAZALI, poate cartea de bucate !!!

(0) (2) Abuz
06/10/2016

"Cascavalul se razaleste" Tu esti taranca, de vorbesti asa?

(0) (1) Abuz
16/10/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează