Se curata cartofii, se spala, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare. Baconul se taie cubulete si se prajeste in tigaie. Cand cartofii s-au fiert, se scurg de apa si se freaca bine ca pentru un pireu de cartofi.
Cascavalul se razaleste, se amesteca cu branza de oaie , ouale, baconul prajit si faina. Se amesteca bine apoi se adauga cartofii frecati.
Se potriveste de sare si piper , apoi se fac discuri de cca 20 cm diametru si groase de cca 1,5-2 cm , se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade aprox. 35-40 min pana se rumenesc.
Si eu recomand cartofi sa fie fierti numai in coaja,astfel nu isi pierd din vitamine ,nu sunt aposi ,ba chiar cel mai buni sunt copti la cuptor si pe urma decojiti si sfarmati sau dati pe razatoare .Multumim pentru reteta & God bless you !!!
Foarte bun, dar eu recomand fierberea cartofilor in coaja, curatati cit inca sunt fierbinti, striviti grosier imediat dupa curatare si striviti fin dupa ce s-au racit; parerea mea este ca in acest fel se "leaga " mai bine compozitia.
Comentarii:
Super
Trebue incercata !
Si eu recomand cartofi sa fie fierti numai in coaja,astfel nu isi pierd din vitamine ,nu sunt aposi ,ba chiar cel mai buni sunt copti la cuptor si pe urma decojiti si sfarmati sau dati pe razatoare .Multumim pentru reteta & God bless you !!!
Super , de facut .
Foarte bun, dar eu recomand fierberea cartofilor in coaja, curatati cit inca sunt fierbinti, striviti grosier imediat dupa curatare si striviti fin dupa ce s-au racit; parerea mea este ca in acest fel se "leaga " mai bine compozitia.
Fără țărani " doamnele" nu ar avea ce ,RAZALI, poate cartea de bucate !!!
"Cascavalul se razaleste" Tu esti taranca, de vorbesti asa?
Foarte buna